Knieklachten

Knieklachten komen vaak voor bij sporters die veel kracht uitoefenen in combinatie met roterende bewegingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan voetbal, handbal, volleybal enz. Een juiste diagnose met een passend advies kan een grotere schade aan het kraakbeen en/of meniscus voorkomen. Binnen RG Fysiotherapie behandelen wij niet alleen de acute klachten maar bieden we ook revalidatie trajecten aan. In combinatie met de sportschool Sjahto kan er optimaal gerevalideerd worden om de doelen die u stelt te halen. Bij sport-revalidatie komen we ook naar de sportclub om functioneel te trainen. Dat is service die u van RG-Fysiotherapie mag verwachten.

Voorste Kruisband

Binnen RG Fysiotherapie zijn we gespecialiseerd in het revalideren van een voorste kruisband plastiek. Door kennis en ervaring is dit een revalidatie traject die er voor zorgt dat u sterker dan voorheen terugkeert naar uw sportactiviteit.


Artrose

Artrose staat gelijk aan slijtage of liever gezegd degeneratie. Veel mensen denken dat hier niets aan te doen is, er zal een nieuwe knie in moeten. Wetenschappelijk is er bewezen dat fysiotherapie/manuele therapie effectief is voor een versleten knie, en dat een operatie vaak (nog) niet nodig is.