Over RG-Fysiotherapie

 

 

RG-Fysiotherapie is een kleine praktijk met een groot netwerk. Robin en Ivan zijn werkzaam binnen de praktijk. Sinds 2012 werkt Robin als Fysiotherapeut en Manueeltherapeut in de achterhoek en heeft veel van zijn tijd geïnvesteerd in het vergroten van het netwerk om op deze manier de beste zorg te kunnen leveren aan de patiënten. Zo zijn de contacten met de huisartsen in de omgeving laagdrempelig en is er goed en direct contact met medisch specialisten van het Deventer Ziekenhuis en het Gelre Ziekenhuis. Als fanatiek sporter heeft Robin 20 jaar gevoetbald en beoefent hij nu het tennissen en padellen. Daarnaast is hij regelmatig in de sportschool te vinden en loopt hij hard.

 

Als kleine onderneming kan je een eigen route uitstippelen en heb je niet te maken met beleid van een grote organisatie. Dit is voor ons ook een reden geweest om kleinschalig het vak uit te oefenen. Zorg voor de patiënt en minder management, daar wordt de zorg beter van.

 

De praktijk richt zich op alle soorten fysiotherapie met als specialisatie manuele therapie, revalidatie en sport.

Deze specialisaties sluiten goed op elkaar aan om te zorgen voor een zo goed mogelijk zorgplan.

 

Binnen de praktijk is Ivan Platenkamp werkzaam op de woensdag en zaterdag.

 

Mijn naam is Ivan, Fysiotherapeut. In het voorbijgaande jaar heb ik mogen werken met de jeugd selectie van De Graafschap en atleten van het ARGOS topteam. Binnen deze omgeving van toptalenten heb ik een groot aantal sport gerelateerde klachten mogen behandelen. Een ontzettend leuke en leerzame ervaring, die ik van de dag in de breedst mogelijke zin gebruik om nieuwer cliënten verder te helpen. Naast deze topsport omgeving heb ik een half jaar met cliënten gewerkt die chronische klachten hebben. Denk hierbij aan cliënten met artrose, Parkinson, COPD, hartfalen, CVA en COVID. Hiernaast begeleide ik ook de ouderen gymnastiek. Zoals u begrijpt ben ik hierdoor breed georiënteerd op verschillende patiëntengroepen. Kortom of u nou jong, oud, sportief of a-sportief bent, ik zal u graag helpen! Ook wanneer u het in de preventieve hoek zoekt kan ik u bijstaan met raad en daad. U kunt van mij positieve, doelgerichte en deskundige blik op uw klachten verwachten. Als fysiotherapeut is mijn voornaamste ambitie samen met u naar een optimaal resultaat toe werken. Practise what you preach. Zelf probeer ik mij ook in topvorm te houden. U ziet mij daarom ook vaak in de gym, hardlopend of fietsen over de Sallands heuvelrug met mijn mountainbike!